Agrolentopalvelu

Agrolentopalvelu on luotu palvelemaan yrityksiä, yhteisöjä, järjestöjä sekä yksityisiä henkilöitä. Palvelua pystytään tarjoamaan jokaisella osa- alueella.

Agrolentopalvelulle on kertynyt historiaa jo yli 20 vuoden ajalta. Kymmenien tuhansien lentotuntien operointikokemus eri helikopterityypeillä sekä erilaisissa työtehtävissä luo erittäin hyvät valmiudet tarjota asiakkaille ratkaisut tapeeseen kuin tarpeeseen.

Agrolentopalvelu on verkostoitunut hyvin kotimaisten sekä ulkomaisten operaattoreiden kanssa. Tämä mahdollistaa suurien ja vaativienkin urakoiden suorittamisen. Agrolentopalvelulla on urakointikokemusta myös ulkomailta mm. Viro, Ruotsi, Norja, Italia, Liettua.

Agrolentopalvelun helikopterikalustoon on vuosien varrella kuulunut useita eri tyyppejä. Mäntämoottorihelikopterita ovat olleet: Robinson R22 ja R44, Schweitzer 300C. Turbiinihelikopterita ovat olleet: MD Helicopters 500 D/E, Bell 206, SA315B, AS350BA/B1/B2, Bell 205A1/UH-1H.

Agrolentopalvelu on myös kouluttanut useille suomalaisille ja ulkomaisille lentäjille tyyppikelpuutuksia sekä lupakirjakoulutusta. Nykään yhtiön kouluttajat toimivat useissa koulutusorganisaatioissa, joka mahdollistaa räätälöityjen koulutustarpeiden tarjoamisen.

Katso lentotyölupamme (AWC1/2013) tästä.